Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Treballs d'Informàtica i

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Treballs d'Informàtica i Tecnologia  Núm.Serie: 52
   ISBN: 978-84-19647-60-3
Títol: Problemas resueltos de Antropometría aplicada al diseño de producto
 
Autoria: Agost Torres, María Jesús
Pàgines: 240
Dimensions: 17 X 24
Edició: 1 (2023)
Preu: 15,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Fresada
Suport: Paper
Altres formats:

Consulta les primeres pàginesDes de la seua primera edició en 2015, el llibre Antropometría aplicada al diseño de producto s'ha convertit en un manual bàsic de l'assignatura d'Ergonomia del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes. No obstant això, s'ha detectat una àmplia demanda d'una col·lecció més extensa de problemes resolts d'antropometria de producte, a causa de la dificultat de trobar bibliografia que oferisca exercicis per a manejar dades sobre dimensions antropomètriques d'una població i per a aplicar criteris de disseny ergonòmic, de manera que es puguen obtindre recomanacions dimensionals de productes i espais.
Aquesta col·lecció de problemes resolts cobreix esta demanda, a partir de problemes proposats en classe o problemes d'examen, als quals en ocasions s'ha introduït alguna variació perquè resulten més complets i útils en l'estudi. Així, ens trobem davant d'un recurs de suport tant per a dissenyadors com per a totes aquelles persones interessades en adaptar dimensionalment productes i entorns als seus usuaris.

Il·lustracions en color

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16