Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Estudis jurídics

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Estudis jurídics  Núm.Serie: 31
   ISBN: 978-84-19647-47-4
Títol: Diálogos jurídicos España-México Volumen X
 
Autoria: Fernández Hernández, Antonio (ed.lit.)
 Bernal Suárez, José Benjamín
 Blasco Díaz, José Luis
 Fernández Hernández, Antonio
 Huitrón Colín, Margarita Melody
 Orón Moratal, Germán
Altres
Pàgines: 287
Dimensions: 15 X 21
Edició: 1 (2023)
Preu: 15,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Fresada
Suport: Paper
Altres formats:

Consulta les primeres pàginesEls temes abordats en aquest desè (i últim) número de la primera època d’aquests diàlegs jurídics Espanya-Mèxic resulten d'indubtable actualitat i rellevància a banda i banda de l'oceà.
Des de Mèxic, la figura de l'Ombudsperson, la legalitat i legitimitat en el context polític mexicà i la cultura de la legalitat com una forma d'actuació contra la corrupció a Mèxic. Des d'Espanya, el foment públic de la innovació, els delictes de posada a disposició de materials aptes per a la comissió de conductes suïcides i autolesives, la seguretat jurídica com a justificació de la non reformatio in peius i límit de les impugnacions per l'Administració tributària, el desafiament que la desinformació suposa per a les democràcies en l'actualitat, la qüestió de si el dret de societats pot ser considerat un instrument legal útil per reduir o evitar els abusos de les empreses i, finalment, la violència digital i el ciberassetjament en el treball. Altres:
 Pauner Chulvi, Cristina
 Recalde Castells, Andrés
 Vega Gómez, Enrique Víctor
 Vicente Pachés, Fernando

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16