Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > e-Books PDF

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Triunfos barrocos  Núm.Serie: 7
   ISBN: 978-84-18951-48-0
Títol: La fiesta barroca. Los reinos de la Corona de Aragón
 
Autoria: Chiva Beltrán, Juan
 González Tornel, Pablo
 Gozalbo Nadal, Antonio
 Mínguez Cornelles, Víctor Manuel
 Rodríguez Moya, María Inmaculada
Pàgines: 502
Tamany: 43,59 Mb
Edició: 1 (2022)
Preu: 45,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Llibre electrònic
Suport: e-Book - PDF
Altres formats:

Consulta l'índexLa col·lecció Triunfos Barrocos, centrada en l'estudi de la festa pública, aquest setè volum es dedica als diferents regnes de la Corona d'Aragó, les particularitats polítiques d'aquesta construcció en època foral, així com la seua imbricació dins de la monarquia hispànica. S'atén, a més, a la concreció d'aquests fasts celebratius en els diferents territoris, i de forma especial en les seues capitals, Saragossa, Barcelona i Palma. Igualment es tracten temes transversals, com el desenvolupament de la cultura simbòlica a través de l'estudi d'heràldica i divises; les relacions amb el món Mediterrani, i l'impacte produït després de l'arribada dels Borbons i, posteriorment, amb la fi de l'Antic Règim. El volum s'enriqueix amb un important cos d'imatges, així com una addenda dedicada a noves obres d'art del regne de València, i amb açò es complementa el primer volum de la sèrie.

Il·lustracions en color

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16