Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Àgora feminista

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Àgora feminista  Núm.Serie: 1
   ISBN: 978-84-18432-61-3
Títol: Mujeres y resistencias en tiempos de manadas
 
Autoria: Gómez Nicolau, Emma (ed.lit.)
 Medina Vicent, Maria (ed.lit.)
 Gámez Fuentes, María José (ed.lit.)
Pàgines: 236
Dimensions: 21 X 21
Edició: 1 (2021)
Preu: 18,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Fresada
Suport: Paper

Altres formats:    (Descarga gratuita)Encara que resulta evident que s'han produït avanços quant a la institucionalització de la igualtat de gènere, la creixent visibilitat dels moviments feministes i les seues reivindicacions demostra la preeminència de la desigualtat de gènere, els discursos misògins i la violència contra les dones. Una mostra del perill constant en el qual es troba aquest grup són també les reaccions antifeministes que semblen rearmar-se en l'actualitat en forma de discursos difosos en els mitjans, les xarxes, i per part de l'extrema dreta. En aquest sentit, la ràbia i indignació causada pels constants atacs que reben les dones es converteixen en un arma per a la protesta i la rearticulació del moviment feminista a nivell global. Esta obra, número 1 de la nova col·lecció de llibres “Àgora feminista”, tracta de reflexionar sobre algunes de les vies d'expressió d'aquesta ràbia com a resposta a la injustícia estructural, posant el focus en l'art i la diversitat dels espais de lluita per a l'empoderament.

Il·lustracions en color

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16