Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > e-Books EPUB

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Història i memòria  Núm.Serie: 12
   ISBN: 978-84-17900-93-9
Títol: La gelada de 1946
Adversitat climàtica, crisi tarongera i primer franquisme
 
Autoria: Pardo Nacher, Cristian (coord.)
 Ginés I Sànchez, Andreu (coord.)
Pàgines: 259
Tamany: 3,5Mb
Edició: 1 (2020)
Preu: 8,00 €
Idioma: Català
Enquadernació: Llibre electrònic
Suport: e-Book - EPUB
Altres formats:

Consulta l'índexLa climatologia adversa representa un factor més d'estudi a tenir en compte, de manera que superant la seua tradicional condició d’anècdota o d'instrument propagandístic ens oferirà noves claus complementàries per entendre l'agreujament dels nivells de vida de gran part de la societat durant la postguerra, la configuració de les institucions del nou règim i la seua relació amb les elits agràries, així com les conseqüències de l'economia autàrquica en la indústria tarongera durant el primer franquisme. L'objectiu del llibre, per tant, és apropar-nos als anys de la postguerra des d'un nou punt de vista: l'impacte de les gelades en l'agricultura tarongera del litoral valencià, en especial, en la comarca de la Plana.

Aquesta obra, sota la coordinació de Cristián Pardo i Andreu Ginés, compta amb la participació d’experts reconeguts com Vicent Abad, Ricard C. Torres, Maribel Peris i José Luis Giménez, amb pròleg de Joan Mateu Bellés i epíleg d’Emilio M. Obiol.

Il·lustracions en blanc i negre

Entrevista en Radio Vila-real a Cristian Pardo / Ressenya Mediterraneo 17/1/2021 / Cazarabet conversa con Cristian Pardo Nàcher y Andreu Ginés i Sànchez

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16