Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > e-Books PDF

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Fora de col·lecció  Núm.Serie:
   ISBN: 978-84-17429-92-8
Títol: El retrato del poder
 
Autoria: Rodríguez Moya, María Inmaculada
 Mínguez Cornelles, Víctor Manuel
Pàgines: 546
Tamany: 51.91 Mb
Edició: 1 (2019)
Preu: 15,00 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Llibre electrònic
Suport: e-Book - PDF
Altres formats:

Consulta l'índexLa vinculació entre retrat i poder es remunta a l’antiguitat més remota, i ha estat present en totes les civilitzacions, èpoques culturals i períodes artístics: monarques deïficats, polítics rejovenits, militars heroïtzats, tirans ennoblits, etc.
Aquest llibre sintetitza diverses investigacions dutes a terme pels autors, algunes inèdites i d’altres publicades i revisades, amb la pretensió d'exemplificar a través de l'anàlisi dels retrats i les representacions de vint personatges clau de la Història els mecanismes de fabricació de la retratística del poder. La imatge pública de tots els seleccionats, o bé va establir models per a les generacions futures (alguns durant segles), o bé va aportar novetats iconogràfiques interessants, o bé va saber cristal·litzar circumstàncies polítiques molt especials. La retratística de cadascun d'ells és un artefacte persuasiu rellevant i alhora un repte intel·lectual apassionant. Però per damunt de tot, és un plaer per a la nostra mirada.

Il·lustracions en color

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16