Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > e-Books PDF

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Humanitats  Núm.Serie: 55
   ISBN: 978-84-17429-57-7
Títol: Renovadors, contrarevolucionaris i cacics
Liberals i conservadors a Castelló en el trànsit de la política oligàrquica a la de masses (1913-1923)
 
Autoria: Llansola Gil, Gerardo
Pàgines: 440
Tamany: 13.85Mb
Edició: 1 (2019)
Preu: 8,60 €
Idioma: Català
Enquadernació: Llibre electrònic
Suport: e-Book - PDF
Altres formats:

Consulta l'índexUna profunda crisi institucional, política, ideològica i socioeconòmica va marcar l’etapa final del règim liberal oligàrquic de la Restauració, liquidat finalment en clau autoritària.
Aquest llibre, a través de l’estudi del cas de les comarques de Castelló, contribueix decididament a la identificació de les claus que defineixen com ho van afrontar i quin paper van jugar les forces dinàstiques –liberals i conservadores. A través de la recerca d’elements que aporten llum a aquestes qüestions, Gerard Llansola va posant de manifest la presència d’un procés d’adaptació de les faccions liberals i conservadores castellonenques a contextos polítics relativament mobilitzats, empentades per la necessitat de presentar batalla en els escenaris propis de la política de masses. No obstant, ni els conservadors ni els liberals, com palesa l’estudi, estigueren disposats a renunciar als privilegis que el sistema els oferia en els àmbits electoral i institucional per tal de fer evolucionar el règim cap a nivells de corrupció i caciquisme més homologables a contextos veritablement democràtics.

Il·lustracions en blanc i negre

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16