Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > e-Books PDF

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Triunfos barrocos  Núm.Serie: 5
   ISBN: 978-84-17429-41-6
Títol: La fiesta barroca. Portugal Hispánico y el Imperio Oceánico
 
Autoria: Chiva Beltrán, Juan
 González Tornel, Pablo
 Mínguez Cornelles, Víctor Manuel
 Rodríguez Moya, María Inmaculada
Pàgines: 359
Tamany: 17Mb
Edició: 1 (2018)
Preu: 30,00 €
Idioma: Espanyol
Enquadernació: Llibre electrònic
Suport: e-Book - PDF
Altres formats:

Consulta l'índexA través de deu capítols l'obra explica la producció cerimonial i efímera a Portugal i el seu imperi durant els anys en què les corones portuguesa i hispànica van funcionar com una unió amb un mateix monarca (1580-1640), destacant les entrades triomfals de Felipe II i Felipe III en la ciutat de Lisboa o les seues exèquies en les principals ciutats lusitanes.
No obstant açò, els objectius del volum han intentat superar aquestes barreres cronològiques, i explicar les relacions entre ambdues corones des d'un punt de vista ritual i festiu també en temps dels Avis o dels Bragança: matrimonis concertats, funerals familiars o intercanvis de princeses en el riu Caya. Així mateix, s'ha atorgat especial rellevància a l'encaix de les ciutats americanes i asiàtiques en aquesta unió de corones, i al funcionament ritual de nuclis de poder tan allunyats de Lisboa i Madrid com Salvador de Badia, Goa, Macau o Malacca.
Com en els anteriors volums, el cinquè de la col·lecció Triomfs Barrocs, presenta un extens catàleg de dues-centes imatges ajuda a visualitzar arquitectures perdudes i cerimònies barroques mitjançant gravats, llibres, dibuixos, pintures o aquarel·les.

Il·lustracions en blanc i negre

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16