Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > e-Books PDF

Comprar Fer compra

   Col·lecció: UniverCiutat  Núm.Serie: 3
   ISBN: 978-84-16546-99-2
Títol: 25 anys de Castelló a Escena
Protagonistes del nostre teatre amateur
 
Autoria: Agut Clausell, María Fátima
Pàgines: 264
Tamany: 10Mb
Edició: 1 (2018)
Preu: 7,75 €
Idioma: Català
Enquadernació: Llibre electrònic
Suport: e-Book - PDF
Altres formats:

Consulta l'índexLes representacions dels grups amateurs fetes a Castelló, són l’objecte d’estudi d’aquesta obra: les funcions religioses, des del segle xiv, i les de l’aula de gramàtica, passant per l’auge de companyies del segle xix i de les primeres dècades del xx; la pervivència d’aquestes agrupacions amateurs durant la guerra civil i la postguerra; la reconversió que alguns joves de grups anteriors realitzaren perquè Castelló també gaudirà de teatre independent a finals dels anys seixanta i els setanta del segle xx i la fundació, a partir de dels vuitanta, d’una sèrie de grups que encara estan naixent.

En aquests vint-i-cinc anys del Certamen Castelló a Escena s’han ampliat repertoris, grups, actors i actrius que, sobretot, en el cas d’autores, regidores i directores, han anat incorporant-se a l’escena.
Actualment, cada vegada més joves, a partir de l’actuació en grups d’aficionats, han optat per continuar estudis superiors d’art dramàtic i dedicar-se al teatre professional.

Il·lustracions en color

Presentació al Menador 2018 / Fotos presentació Menador / Plaça Major entrevista a Fatima Mir

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16