Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > e-Books PDF

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Fundació Càtedra Enric Soler i Godes  Núm.Serie: 10
   ISBN: 978-84-16546-85-5
Títol: Matilde Escuder. Maestra libertaria y racionalista
Una historia de vida
 
Autoria: Martí Puig, Manuel
Pàgines: 192
Tamany: 6Mb
Edició: 1 (2018)
Preu: 5,15 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Llibre electrònic
Suport: e-Book - PDF
Altres formats:

Consulta l'índexMatilde Escuder Vicente (1913-2006) no ha sigut, fins a l'actualitat, suficientment coneguda i difosa, ni posada en context. La intensitat i la forta personalitat del pedagog aragonés Félix Carrasquer Launed, la seua parella, eclipsen una realitat que la va acompanyar en l'evolució dels seus treballs, i que exigeix el reconeixement i la reivindicació per la seua participació anònima i efectiva. Matilde, com altres mestres, va ser una dona que va trencar motles i refranys. Representant singular de les dones transgressores nascudes al començament del segle xx, la seua biografia transcorre per tots i cadascun dels espais que elles es van veure obligades a recórrer: la guerra des d'una posició revolucionària, la lluita per la supervivència en la cruel postguerra, la dura vida en les presons franquistes, l'exili d'un país que no acceptava les seues idees ni les seues conductes lliures, però també la satisfacció de poder viure en i amb un grup de persones que van compartir ideals.

Il·lustracions en blanc i negre

Cazarabet conversa con Manuel Martí Puig

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16