Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > e-Books PDF

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Cooperació i solidaritat. Estudis  Núm.Serie: 17
   ISBN: 978-84-17429-25-6
Títol: Interculturalidad, salud y convivencia: saberes, discursos y prácticas de la inmigración marroquí en Castellón
 
Autoria: Escrig Sos, María Lidón
Pàgines: 440
Tamany: 36Mb
Edició: 1 (2019)
Preu: 10,30 €
Idioma: Castellà
Enquadernació: Llibre electrònic
Suport: e-Book - PDF
Altres formats:

Consulta l'índexLa conflictivitat en salut en contextos migratoris confronta idees, persones, interessos i pràctiques heterogènies, però es tradueix també en múltiples espais de negociació i convivència de creences, representacions i formes diverses d'entendre i gestionar el procés salut-malaltia-atenció.
Aquest treball es planteja des d'una intuïció: conèixer i entendre més i millor les concepcions i racionalitats que guien i condicionen els processos de salut-malaltia-atenció del col·lectiu d'immigrants marroquins a Castelló, i pot contribuir al fet que el contacte intercultural amb la societat que els acull no transite tant des de la confrontació, com des del coneixement i reconeixement mutu i la confiança, ingredients tots ells imprescindibles per a la convivència intercultural. A través de les experiències i els relats de les dones i els homes marroquins es pretén també identificar i fer visibles les seues aportacions culturals a la cura de la salut i a la convivència intercultural, i contribuir amb açò al reconeixement d'aquest col·lectiu d'immigrants.

Il·lustracions en color

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16