Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Educació. Orientació

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Educació. Orientació  Núm.Serie: 8
   ISBN: 978-84-16546-28-2
Títol: Desenvolupament vocacional: orientar des de la diversitat
 
Autoria: Caballer Miedes, Antonio
 Carrasco Parra, Cristina
 Flores Buils, Raquel
Pàgines: 78
Dimensions: 15 X 29
Edició: 1 (2017)
Preu: 10,00 €
Idioma: Català
Enquadernació: Rústica
Suport: Paper
Altres formats:

El material que es presenta és un conjunt d’activitats d’orientació vocacional i professional incloses dins del Pla d’Acció Tutorial (PAT) per a 1r i 2n de l’ESO i dissenyades a partir de les característiques i necessitats de l’alumnat que compon la diversitat.
Són una sèrie d’activitats estructurades per als dos primers cursos de l’ESO que tenen com a objectiu fonamental començar a treballar el coneixement dels distints itineraris acadèmics i professionals i les eines necessàries per a una correcta presa de decisions per a un alumnat que ha d’elegir cada vegada més prompte el camí que vol seguir, i tenint en compte que s’ha avançat l’edat d’inici dels programes grupals d’atenció a la diversitat en secundària.
Les activitats estan graduades i estructurades i ocupen part d’un trimestre en el PAT de cadascun dels cursos. Un disseny pensat des de la diversitat que abasta a tot l’alumnat amb l’objectiu d’aconseguir una orientació per a tots i totes.


Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16