Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > e-Books PDF

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Humanitats  Núm.Serie: 49
   ISBN: 978-84-16356-51-5
Títol: La inquisición en las Cortes de Cádiz
Un debate para la historia
 
Autoria: Peña Rambla, Fernando
Pàgines: 338
Tamany: 14.27Mb
Edició: 1 (2017)
Preu: 7,75 €
Idioma: Castellà
Enquadernació:
Suport: e-Book - PDF
Altres formats:

Fa dos segles es van celebrar una de les Corts més decisives de la història d'Espanya. En una cojuntura extraordinària, els diputats reunits a Cadis van estar en condicions no solament de decidir qüestions bàsiques com la definició de la identitat hispana, sinó d'estructurar i precisar els drets i deures dels ciutadans, alhora que afrontar reformes radicals, impossibles de dur a terme en contextos ordinaris. Sens dubte, es van plantejar canvis revolucionaris que van tenir una enorme influència en l'estructura social i política fins avui dia. Els debats van ser decisius, de gran altura i profunditat. Entre ells va destacar el relatiu al Tribunal de la Santa Inquisició, que ja havia sigut abolit en la majoria d'Europa per ser contrari als principis elementals del liberalisme i dels drets cívics. Després d'un llarg i brillant debat, els diputats gaditans, lliurement i com a representants de la sobirania nacional, van optar per abolir la Inquisició. L'estudi d'aquest debat i el seu impacte contribueix a entendre la història d'Espanya i alguns dels problemes que continua arrossegant la nostra societat.


Video entrevista de Manuel Chust a Fernando Peña

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16