Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > UniverCiutat

Comprar Fer compra

   Col·lecció: UniverCiutat  Núm.Serie: 1
   ISBN: 978-84-16356-97-3
Títol: El Consell i els càrrecs municipals en el Castelló dels Àustria
 
Autoria: Lorenz Andrés, José Luis
Pàgines: 297
Dimensions: 15 X 21
Edició: 1 (2016)
Preu: 16,00 €
Idioma: Català
Enquadernació: Rústica
Suport: Paper
Altres formats:

En moltes ocasions la divulgació científica i històrica se centra en els grans esdeveniments, és a dir, en aquells fets que, per la seua transcendència, es consideren essencials en l’evolució de l’espècie humana. No obstant això, per entendre les revolucions que hi ha hagut, cal estudiar allò que ha succeït localment, prop de nosaltres. Dit d’una altra manera, podríem afirmar que recordar els nostres orígens suposa no oblidar les raons de la nostra existència. Per tant, l’aprofundiment en les arrels castellonenques que mostra aquest llibre ens permet entendre molt millor el funcionament de la vila de Castelló a l’antic règim.

En el marc de la commemoració del tres-centé aniversari del nou edifici de l’Ajuntament de Castelló de la Plana s’ha propiciat, des del consistori municipal i des de la Universitat Jaume I, la publicació d’aquest estudi sobre l’antic Consell de Castelló. Una anàlisi detallada que mostra com funcionava la institució municipal en l’època foral, quines persones ocupaven els oficis municipals i les oligarquies que s’arrapaven al poder. En definitiva, aquesta obra mostra el funcionament polític d’una vila petita durant el regnat dels Àustria del segle XVII i els ressorts de poder delimitats pels furs.


Fotos de la presentació en el Menador espai cultural 2017 / Video entrevista a José Luis Lorenz en la fira del llibre de València 2017

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16