Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Publicacions > Fora de col·lecció

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Fora de col·lecció  Núm.Serie:
   ISBN: 978-84-16356-49-2
Títol: Comunicación, conflictos y cambio social / Comunicação, conflitos e transformação social
 
Autoria: Arévalo Salinas, Alex Iván (ed.lit.)
 Cabral, Raquel (ed.lit.)
 Iranzo, Amador (ed.lit.)
Pàgines: 348
Dimensions: A4
Edició: 1 (2015)
Preu: 28,00 €
Idioma: Bilingüe
Enquadernació: Impressió sota demanda
Suport: Paper

Altres formats:    (Descàrrega gratuïta)En un escenari com l'actual, en el qual els mitjans de comunicació estan sotmesos a un accelerat procés de concentració i mercantilización que danya el seu paper com a garants d'una democràcia de qualitat, cobra més rellevància que mai la investigació i la reflexió que afavorisquen la difusió d'una informació plural, responsable, crítica contra les injustícies i que aborde les qüestions centrals d'interès col·lectiu.
El llibre es compon de cinc seccions que inclouen capítols en dos idiomes (castellà i portuguès). Els treballs són elaborats per investigadors, professionals i activistes d'universitats, ràdios comunitàries i organitzacions de la societat civil de països com Espanya, Brasil, Colòmbia, El Salvador i Portugal. Una diversitat de perspectives i vivències que enriqueixen el tractament dels temes.


Impressió sota demanda

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16