Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > e-Books PDF

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Athenea  Núm.Serie: 5
   ISBN: 978-84-15443-25-4
Disponible també a:

Títol: Nuestro porvenir climático ¿un escenario de aridez?
 
Autoria: Díaz Pabón Retuerta, Rosario (pr.)
 Escrig Barberá, José
 Gil Olcina, Antonio
 Montón Chiva, Enrique
 Quereda Sala, José
 Rico Amorós, Antonio Manuel
Altres
Pàgines: 224
Tamany: 12.23 Mb
Edició: 1 (2001)
Preu: 10,75 €
Idioma:
Enquadernació:
Suport: e-Book - PDF
Altres formats:

L'augment de les temperatures i la disminució de les precipitacions, són els principals escenaris d'estudi de l'actual hipòtesi de canvi climàtic per l'efecte hivernacle en la façana mediterrània.

Nuestro porvenir climático, ¿un escenario de aridez?, fugint de visions alarmistes, ofereix una anàlisi de l'evolució dels elements climàtics bàsics en les regions de València i Múrcia durant els darrers cinquanta anys. L'anàlisi s'ha fet sobre una selecció rigorosa d'observatoris, urbans i rurals, revisió de les fluctuacions holocenes del clima, estudi de la dinàmica atmosfèrica sobre la regió mediterrània -una de les més complexes del mosaic de climes mundials-, i una exposició minuciosa dels factors possibles, naturals i antròpics, del canvi climàtic.

J. Quereda, E. Montón i J. Escrig pertanyen a l'Estació de Climatologia de la Universitat Jaume I de Castelló; A. Gil, J. Olcina i A. Rico a l'Institut Interuniversitari de Geografia de la Universitat d'Alacant.

Aquest treball ha obtingut l'accèsit al II Premi d'Investigació del Consell Social de la Universitat Jaume I, l'any 2001.

Il·lustracions en color

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16