Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Inici > Marxandatge > Edicions musicals

Comprar Fer compra

 
Article: CD "Cançons de Matilde Salvador"
 
Descripcio: Amb motiu del centenari del naixement de la compositora Matilde Salvador, la Universitat Jaume I reedita el disc Cançons de Matilde Salvador que recull 23 peces, autèntics lieder, sobre poemes d’autors com Bernat Artola, Sebastià Pons o Rafael Cària, entre altres. Està interpretat al piano per l’autora i cantat pel tenor José Ferrero que va faltar prematurament, en març de 2016, quan ja afermava una espectacular carrera internacional com a un dels valors més ferms de la lírica, amb rols protagonistes com ara Mario Cavaradossi a Tosca, Don José a Carmen, Turiddu a Cavalleria, Sigmund a la Valquíria i un llarg etc. a teatres de tot el món. Les obres que componen el disc es van interpretar en l’acte durant el qual Matilde va rebre la Medalla d’Or de la Universitat Jaume I, el dia 23 de setembre de 1998.
Caracteristiques: CD amb 23 cançons. Codi QR amb les lletres i continguts multimèdia.
Preu: 10,00 €

Informació proporcionada per:

Publicacions de la Universitat Jaume I

Servei de Comunicació i Publicacions
Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Resum de la compra
Productes:
Import total:
0,00 €

ATENCIÓ:
Fins a nou avís, els llibres en paper i productes de marxandatge només es serviran dins del territori de l'Estat Espanyol. Perdoneu les molèsties.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16