Universitat Jaume I - UJI - Castelló

La tenda UJI
Distribució de publicacions i productes
Inici > Publicacions > Ciències Experimentals

Comprar Fer compra

   Col·lecció: Ciències Experimentals  Núm.Serie: 1
   ISBN: 978-84-8021-283-0




Títol: Introducció a l'experimentació.
 
Autoria: Bal.Le Monjo, Salvador
 Bisquert Mascarell, Juan
 García Belmonte, Germán
 Hernández Tortajada, María Jesús
 Mañosa Carrera, Lluís
Pàgines: 86
Dimensions: 19 x 25
Edició: 1 (1999)
Preu: 6,00 €
Idioma:
Enquadernació: Rústica cosida
Suport: paper

Altres formats:    (Descàrrega gratuïta)



Normalment les coses que s'aprenen en el laboratori requereixen el guiatge d'experts. Aquest llibre presenta una visió sumària i actualitzada dels procediments bàsics de l'experimentació cientificotècnica: assenyala i descriu els aspectes més importants de la vida en el laboratori i el món que l'envolta, i proporciona una introducció a les tècniques de tractament de dades i d'anàlisi d'errors més comunament utilitzades.

Il·lustracions en blanc i negre

Informació proporcionada per:

Servei de Comunicació i Publicacions

Edifici de Rectorat i Serveis Centrals
Campus del Riu Sec
Tel.: +34 964728819 - Fax: +34 964728832
Adreça electrònica: publicacions@uji.es
UJI
Universitat Jaume I
Campus del Riu Sec, 12071
Castelló de la Plana
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies.
Data última modificació: 11/12/2015 | Informació i consultes: bústia de suggeriments | Política general de protecció de dades
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16